A lédús lazacfilé, a friss spenót, a vitamindús homoktövis bogyók és a válogatott fűszernövények kombinációja lazac étlapunkon kulináris élvezetet varázsol négylábú társadnak.
Az omega-3 zsírsavak, vas és értékes vitaminok egészséges kombinációja.
Összetevők: 54% lazac (csont nélküli), 12,5% spenót (aprított), 12,5% cukkini, 12% sárgarépa, 4,5% alma, 1,5% lazacolaj, 1,5% gyógynövénykeverék (8-szoros), 0,8% homoktövis, 0,3% rózsa Csípő, 0,2% alga mész, 0,2% hínárpor.
Analitikai összetevők: Fehérje 6,3%, nyersolajok és zsírok 3,3%, nedvességtartalom 84%, nyershamu 2,6%, nyersrostok 1,1%.
Kiszerelés: 400g
Adagolás:
A napi etetési javaslat a testtömeg körülbelül 2,5-3%-a.
Az egyéni igények azonban eltérhetnek az alábbiakban kiszámított értékektől tevékenység, életkor vagy fajta alapján.
A következő értékek irányadóak:
5 kg testtömeg: kb. 125 - 150 g
10 kg testtömeg: kb. 250 - 300 g
20 kg testtömeg: kb. 500 - 600 g
30 kg testtömeg: kb. 750 - 900 g
40 kg testtömeg: kb. 1000-1200 g
Tárolás: Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és három napon belül fogyassza el kedvenced.
A konzervben rejlő finomságok listája
Lazac: A lazac rendszeres fogyasztása csökkentheti a stroke és a szívinfarktus kockázatát is kutyáknál. A lazac értékes omega-3 zsírsavakat biztosít, amelyek nélkülözhetetlenek szőrös barátod számára. Az Omega-3 elősegíti a bőr és a szőrzet egészségét, erősíti az immunrendszert, és javíthatja az agy teljesítményét. Ezenkívül A-, B6-, B12-, D- és E-vitaminnal látja el kutyusod. Ásványi anyagokat, például niacint, pantoténsavat, kalciumot, magnéziumot, jódot és szelént is szállít, amelyek többek között erősítik a csontvázát és az izmait.
Cukkini: A cukkini különösen értékes kalcium-, magnézium-, vas-, B-vitamin-, A- és C-vitamin-tartalommal rendelkezik. Alacsony kalóriatartalmú, így könnyű, de vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag alkotóeleme a zöldségkonyhának.
Spenót: A spenót egy alacsony kalóriatartalmú zöldség, amely gazdag B-csoport vitaminokban és C-vitaminban, emellett magas a béta-karotin tartalma is. A zöld leveles zöldség ásványi anyagokkal is ellátja a szervezetet, mint például kálium, kalcium, magnézium és vas.
Sárgarépa: Az energia, a rost és az alacsony kalória mellett a sárgarépa egészséges, mert kiváló vitamin- és ásványianyag-forrás. Különösen az A-vitamin és a biotin érdemel figyelmet. A sárgarépa béta-karotinban gazdag, amely a szervezetben A-vitaminná alakul.
Alma: Az alma megfelelő az egészséges táplálkozáshoz, mivel számos vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, mint például kálium, kalcium, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, folsav, pektinek és polifenolok.
Lazacolaj: A lazacolaj a zsírsavak fontos szállítója, különös tekintettel az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak megfelelő mennyiségére. A lazacolaj hozzáadásának döntő hatása lehet, hosszú és egészséges életet biztosítva szőrös barátjának, például jobb szőrzetet vagy bőrbetegségek gyorsabb gyógyulását.
Gyógynövény keverék
Homoktövis bogyó: A homoktövis tápanyagban gazdag kiegészítő a kutyaetetéshez, mivel gazdag C-vitaminban, A-vitaminban és Omega-3 zsírsavakban, amelyek hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a bőr és a szőrzet egészségének javításához. és támogatja a szív egészségét. A homoktövis antioxidáns tulajdonságainak gyulladáscsökkentő hatásai is lehetnek, így megfelelő mennyiségben használva hozzájárulnak a kutyák holisztikus egészségéhez.
Csipkebogyó (0,3%): A C-vitaminon kívül a csipkebogyó számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak az egészségre. Ide tartoznak a gyümölcssavak, illóolajok, pektinek, tanninok, szilícium-dioxid, antioxidánsok, mint a likopin és flavonoidok, vitaminok, például A-provitamin, B1- és B2-vitamin, valamint E-vitamin, ásványi anyagok, mint például cink, réz, nátrium, foszfor, vas, kalcium és magnézium.
Alga mész (0,2%): Az algamész vörös algák lerakódásaiból áll. Túlnyomórészt kalcium-karbonátot, valamint magnézium-karbonátot és nyomelemeket (bór, jód, szilícium-dioxid) tartalmaz, ezzel megelőzve az ásványi anyagok és nyomelemek hiányát. A magas kalciumtartalom támogatja a csontok és a fogak stabilitását, és ellensúlyozza a húsevésből származó foszforfelesleget, amely egyébként veseproblémákhoz vezethet.
Hínárliszt (0,2%): A hínárliszt számos ásványi anyagot, például cinket és karotinoidokat tartalmaz, amelyek elősegítik a bőr anyagcseréjét, a szőrzet, az orr és a mancspárnák pigmentációját. A lizin aminosav optimalizálja a takarmányfelhasználást; a cellulóz és a mannit támogatja az emésztést.