Gabonamentes menü kedvencünk számára.
Összetevők:
szarvashús 40% (hús 20%, tüdő, máj), kacsahús 40% (máj, szív, gyomor, hús 5%), húsleves, áfonya 3%, ásványi anyagok,
édesburgonya 1%, borsó 0,5 %, körte 0,5%, szárított sörélesztő 0,3% (prebiotikumok forrásai: mannanoligoszacharidok és Béta-glükánok),
lenmag 0,1%, Plantago magvak, Mojave yucca, tengeri moszat, zöld ajkú kagyló Új-Zélandról 0 ,02%, glükózamin, kondroitin-szulfát.
Kiszerelés: 300g
tápláló és fehérjében gazdag nemes baromfifaj.
A kacsák nem alkalmasak tipikus ipari tenyésztésre. Kizárólag kis gazdaságokból származnak, ahol szabadon kimehetnek, és gabonafélékkel táplálják őket. A kacsahús, bár magas kalóriatartalmú, sok egészséges zsírt tartalmaz, és az egészséghez szükséges zsírsavak előnyös profilja jellemzi.
Ezenkívül nagy mennyiségű vasat biztosít, amely megakadályozza a vérszegénységet, amely antioxidáns és megakadályozza a szelén rákos változásait, és biztosítja a bőr cinkének megfelelő működését, valamint az egész testet érintő B-vitaminokat.
Szarvashús:
a szarvashús tulajdonságai az állat egészséges életmódjának köszönhetők: a friss leveleken, füveken és gyógynövényeken alapuló természetes étrend fenntartásától, valamint intenzív, napi fizikai aktivitástól.
Ennek köszönhetően kevés zsírt és sok fehérjét tartalmaz. Ezenkívül antibiotikumok vagy hormonok nincsenek jelen benne. Ezen okok miatt ezért a szarvashúst az allergiások számára ajánljuk. A szarvas a telítetlen zsírsavak gazdag forrása - a marhahúshoz képest akár 5-ször több n-3 savat tartalmaz, amelyek m.in. gondoskodnak az immunitásról és segítenek megelőzni a rákot. A szarvashúsban található B3 (niacin) és B12 vitaminok támogatják az idegrendszert m.in. A cink jó állapotban tartja a bőrt és a kabátot, hozzájárulva az immunrendszer megfelelő működéséhez is.
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje 11%,
nyersolajok és zsírok 7,5%,
nyershamu 2%,
nyersrostok 0,8%,
nedvesség 76%,
kalcium 0,3%,
foszfor 0,25%.