A Sheep line egy lengyel rágók sorozata, fő összetevői: báránybőr, szárított bárány, áfonya, brokkoli és kurkuma.
Mérete: 12cm
Összetevők: báránybőr 91,5%, szárított bárány 4%, szárított áfonya 2%, szárított brokkoli 2%, kurkuma 0,5%
Juhhús
kiváló minőségű fehérje, vitaminok és ásványi anyagok, elsősorban B-vitaminok, azaz B12-vitamin, B6-vitamin, niacin, vas, cink és szelén forrása. A B12-vitamin különösen fontos, mert elősegíti az idegrendszer megfelelő működését és a vörösvértestek képződését . A kulcsfontosságú ásványi anyag a szelén , amely segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök által okozott károsodástól, ami a krónikus betegségek (szívbetegségek és rák) megelőzésével és a szervezetet az ellen védő antitestek termelésével (támogatja a fehérvérsejtek működését) fertőzések. Sőt, más húsfajtákhoz képest a juhhús zsírtartalma alacsonyabb, mint a kacsa vagy a sertéshús.
Áfonya
gazdag C-vitamin- és antocianinforrás, elsősorban az immunrendszer erősítésében és antioxidáns hatásairól ismert. Természetes alapanyag, amely gátolja a húgyúti gyulladást okozó baktériumok szaporodását, és az emésztés szabályozását segítő élelmi rostforrás. Ha áfonyát adunk a kutyáknak, az segít megelőzni a székrekedést, és segít fenntartani a megfelelő glikémiaszintet, különösen étkezés után.
Brokkoli
olyan diétás zöldség, amely olyan ásványi anyagokat biztosít, mint a kálium, amely fontos a szív egészségéhez és a vérnyomás szabályozásához, és a mangán, amely számos anyagcsere-folyamatban részt vesz. Ezenkívül a brokkoli kénvegyületeket (szulforafán) tartalmaz , amelyek potenciális rák- és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek.
Kurkuma
(Curcuma longa) aktív összetevőjének, a kurkuminnak köszönhetően számos potenciális egészségügyi tulajdonsággal rendelkezik. Ezek közé tartoznak a gyulladáscsökkentő, antimikrobiális és anti-neurodegeneratív tulajdonságok . Táplálkozási szempontból a kurkuma elősegítheti az emésztést az epetermelés serkentésével és a májműködés javításával.